Adverteren

Wilt u adverteren in het magazine ‘Spiritualiteit, alternatieve zorg en paramedische zorg’? Dat kan! Hier treft u alle belangrijke informatie.

Betapress

Verspreiding in Nederland En België

De verspreiding in Nederland vind plaats via Betapress. En in België via het AMP. De magazines liggen in Nederland bij de grote boekhandels, Bruna, Primera en de Ako’s door heel Nederland op 1000 verkooppunten. AMP België verzorgt het transport naar de goed gesorteerde perswinkels op 250 verkooppunten. We zijn zelf op de grote beurzen in Rijswijk en Utrecht te vinden.

En uiteraard kunt u op deze website het gedrukte magazine en het online magazine bestellen. Nederlandse klanten betalen via verzending met de post bij ons slechts € 2,00 euro verzendkosten. Klanten uit België slechts € 6,00 euro verzendkosten. De oplage in druk vorm is 4000 magazines per uitgave. Met ook nog een oplage van online abonnementen. Deze oplages zullen uiteraard steeds verder worden uitgebreid.

tarieven, thema’s en oplage

Voor mogelijkheid tot publicatie zie de huidige tarieven, bij de tarievenkaart. Verdere informatie voor bedrijven zoals de verschillende thema’s als ook de daadwerkelijke oplage zowel op papier als online, kunt u altijd via de e-mail opvragen. Er worden 4000 magazines gedrukt en verspreid over alle grote Boekhandels, Bruna, Primera en Ako’s door heel Nederland. Sinds kort ook in België via het AMP. Door ons verspreid op de beurzen met name Rijswijk en Utrecht. We maken uiteraard graag in overleg een passend aanbod voor u. Waarbij uw expertise over spiritualiteit in meerdere uitgaven terug te vinden is. Bij meerdere plaatsingen in verschillende magazines kan de korting oplopen van 10% tot 20%.
bekijk tarieven
Neem vrijblijvend contact op

interesse in een plaatsing in het magazine?

Neem vrijblijvend contact op. Indien het interessant is voor de lezer en past bij het magazine, maken we graag voor u een prijs op maat! Bel 06-30411157 of stuur een mail naar: evike.spiritualiteit@gmail.com

Neem contact op
Neem vrijblijvend contact op

interesse in een plaatsing in het magazine?

Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.  Indien het interessant is voor de lezer en past bij het magazine, maken we graag een aanbieding op maat! Bel 06-30411157 of stuur een mail naar: evike.spiritualiteit@gmail.com

Neem contact op