Over Evike

EVIKE is ontstaan uit de samengevoegde namen van mijn zonen: VI (Vincent) KE (Kelvin).Met daarbij de toevoeging van de beginletter E betekent het letterlijk: Adem van leven, vogel. Een hele mooie naam voor een heel mooi bedrijf!

“De spiritualiteit met allerhande mogelijkheden in zowel de mineralen, paragnosten als ook de alternatieve zorg en de paramedische zorg met geneeskrachtige kruiden, meditatie, mindfulness, reiki, magnetiseren, etc. bleef mij maar trekken. Pas toen er steeds meer mensen op mijn pad kwamen die hier ook mee bezig waren en ik meer cursussen volgde, is mijn groeiproces steeds verder gaan ontwikkelen. Inmiddels werk ik ook op de Mediumchat.

Naast deze zoektocht in de spiritualiteit, heb ik ook banen gehad waarin ik veel heb mogen leren en ervaren. Zo heb ik 11 jaar in de verzorging gewerkt, waarvan 5 jaar bij de thuiszorg als verzorgende C met o.a. oncologische cliënten en dementerenden. In de gehandicaptenzorg, zowel op de afdeling als activiteitenbegeleidster. In verpleegtehuizen met zwaar dementerende patiënten. Tot slot heb ik 4,5 jaar bij Defensie gewerkt, eerst als hospik op de aankomst (de eerste hulp ter velde). Waarvan 6 maanden uitgezonden geweest naar Joegoslavië. In een hospita gebouwd van containers. Waar we naast de apotheek, röntgen en lab ook zeer moderne apparatuur tot onze beschikking hadden, zoals een operatiekamer. Na terugkomst van de uitzending heb ik 2 jaar als doktersassistente op het gezondheidscentrum binnen defensie gewerkt tot einde dienstcontract. Na de komst van mijn twee lieve kinderen ben ik in totaal nog 9 jaar de Marketing / Sales ingerold, waarvan ik de laatste 2,5 jaar als accountmanager/bladmanager heb gewerkt voor een uitgeverij.

Op spiritueel gebied heb ik vele cursussen en opleidingen gevolgd zoals reiki, mindfulness, magnetiseren. Ook heb ik de opleiding Natuurvoedingsdeskundige gedaan.

Tijdens mijn eigen zoektocht en later ook mijn eigen ziekte proces en levenslessen vond ik nergens een echt magazine met allerlei mogelijkheden betreffende spiritualiteit en de alternatieve zorg als aanvulling op de reguliere zorg. Natuurlijk zijn er wel magazines, maar ik zocht iets waar alle mogelijkheden in staan die je zou kunnen uitproberen als aanvulling of voor de bijwerkingen op de reguliere zorg binnen Nederland. Ook miste ik informatie over mogelijke scholing op spiritueel gebied, cursussen en beurzen. Een echt compleet pakket, zoals ik dat in gedachten had, vond ik niet. Zo is toen het idee ontstaan om het zelf te gaan maken. Een compleet handboek met niet alleen maar levensverhalen maar ook oplossingen, ideeën, handvaten, tips van producten of diensten die bijdrage om de bijwerkingen uit de reguliere zorg te verzachten of zelfs weg te nemen.

Het idee achter ‘Spiritualiteit, alternatieve zorg en paramedische zorg’ ontstond. Een handboek met biologische alternatieve gezondheidsproducten voor inwendig en uitwendig gebruik. Geneeskrachtige kruiden, de reform winkels, een osteopathie, een chiropractor, mesologie, alle nieuwe methodes in de homeopathie en de paramedische zorg. De verschillende soorten massages, bloesemtherapie, mindfulness, paragnosten en mediums. Diverse heilzame oefeningen, bewegingen denk aan b.v. rainbow tai chi of yoga. Spirituele kunst in de vorm van schilderijen en gedichten. Mineralen en alle mooie ontwerpen die er inmiddels bestaan in de mineralen wereld zoals ook de groothandels in mineralen, wierook, klankschalen etc. Met tot slot een overzicht van de verschillende beurzen en alle mogelijke opleidingen en cursussen die er te vinden zijn in de alternatieve zorg maar ook in de reguliere zorg als aanvulling op de standaard methodes.

Zelf is uitgeverij Evike ook regelmatig aanwezig zijn op verschillende beurzen door heel Nederland waar we uiteraard naast het netwerken, ons magazine bekend maken. Ik hoop dan ook dat jullie met net zoveel plezier dit magazine gaan lezen, als dat ik er met heel veel plezier en energie aan heb mogen werken. Met dank aan de vele mensen om mij heen (die jammer genoeg liever niet met naam en toenaam genoemd willen worden) die hier ook iets in zagen en mij door dik en dun gesteund hebben. Zonder hen was dit nooit gelukt. Daar ben ik ze dan ook zeer dankbaar voor.

Veel leesplezier in deze prachtige uitgave van het magazine: ‘Spiritualiteit, alternatieve zorg en paramedische zorg’.”

Veel leesplezier

Gratis

Magazine van ‘Spiritualiteit, alternatieve zorg en paramedische zorg’.

LOSSE OUDE UITGAVES Gratis te verkrijgen op de Bakkerstraat 7 te Roermond bij de Spirituele Winkel EVIKE. Ze worden niet meer gemaakt en niet meer verkocht!

Veel leesplezier

Gratis

Magazine van ‘Spiritualiteit, alternatieve zorg en paramedische zorg’.

LOSSE OUDE UITGAVES Gratis te verkrijgen op de Bakkerstraat 7 te Roermond bij de Spirituele Winkel EVIKE. Ze worden niet meer gemaakt en niet meer verkocht!